Image

minimax

Geweldige prestatie in de kleine ruimteImage
Image

minimax

Geweldige prestaties in de kleine ruimte

Met de MiniMax presenteert Ceccato een systeem met minimale afmetingen (iets langer dan 9 meter in zijn kleinste configuratie)  en een uitstekende productiviteit. Volledige, betrouwbare en innovatieve hoog-kwalitatieve bouw, een evenwichtige prijs-kwaliteit verhouding, lage operationele kosten, energiebesparing en een lage impact op het milieu: dit zijn slechts enkele van de andere sterke punten van een systeem dat een belangrijke rol speelt in het Ceccato product assortiment; Dit garandeert een snelle terugverdientijd! 

Een uniek ontwerp

om de aandacht van je klanten te trekken...

Robuust en veelzijdig

Veelzijdigheid in 1 installatie en geoptimaliseerd voor gebruik, wat mogelijk gemaakt is door de zelfdragende structuur. De veiligheid en de esthetiek worden gegarandeerd door de beveiligingsinrichtingen en zij-bekledingen, evenals het nieuw ontwikkelde aandrijfsysteem. Totaal, nauwkeurig wassen en drogen, met resultaten die gemakkelijk kunnen worden vergeleken met door high-end bruggen, maar met bijna dubbele productiviteit.

Volledig instelbaar naar wens

De keuze van de accessoires en optionele was-groepen voor nog betere resultaten. Geavanceerde software om de borstels en het gepatenteerde droog-systeem te controleren. Air Plus combineert geavanceerde technologie met een onovertroffen eenvoud.