Image

baltic

De kracht van functionaliteitImage
Image

baltic

De kracht van functionaliteit

Baltic is een automatische wasinstallatie speciaal ontworpen voor openbaar en particulier transport, alsmede voor industriële en commerciële voertuigen: bussen, vrachtwagens, tankwagens, opleggers en tractors...

BALTIC is er speciaal voor bedrijven

Betrouwbaar en functioneel

Bewezen betrouwbaarheid voor dit historisch product: solide en functioneel. De Baltic is Ceccato's ideale oplossing voor bedrijven die veel voertuigen snel in een continue cyclus moeten beheren: gebruiksgemak en onderhoud in combinatie met flexibele configuraties en programma's om aan alle zorg- en schoonmaak behoeften te voldoen voor een verscheidenheid van voertuigen.

BALTIC is betrouwbaar

Een stevig gelaste structuur en de rails met roll-over en anti-ontsporing beveiliging garanderen totale veiligheid.

Effectief en accuraat

Reinigt zelfs de meest moeilijke onderdelen

De innovatie van procedures toegepast op auto-systemen, zoals het overlappen, maken het mogelijk  de meest moeilijk te bereiken punten te reinigen. Verder voorzien van  de Robowash voor hoge-druk wassen van het onder het lichaam.

Voornaamste kenmerken:

Machine controle

De BALTIC kan uitgerust worden met:

  1. Draagbaar controle paneel
  2. Controle paneel met een sleutel schakelaar
  3. Kaartlezer

alle functies van de machine worden automatisch gecontroleerd door de PLC. Hetelektrische paneel wordt geïnstalleerd in een waterdichte en vochtbestendige dubbele kast

Mechanisch

Twee motoren, gekoppeld door de omvormer, zijn gemonteerd op het portaal. Rotatie en de beweging van de borstels wordt verkregen door middel van versnellingsbakken, de omvormer en deketting. Het stevig gelaste rijbrug raamwerk onderscheidt zich door zijn robuuste constructie in vergelijking met andere oplossingen die beschikbaar zijn in de markt en draagt bij tot de betrouwbaarheid en operationele veiligheid van de machine onder alle denkbare omstandigheden.

Verdelings bogen

Alle modellen zijn uitgerust met bogen voor de distributie van water en voor hetuniforme toepassen van de voorwas, de shampoo en wax (indien geïnstalleerd), over het gehele oppervlak van het voertuig.

Robowash

Een hogedrukreinigingsapparaat met roterende spuitmonden gemonteerd op een oscillerend mechanisme. De krachtige waterstralen worden via de mondstukken gespoten op de onderste en verborgen gebieden van het onderstel van het voertuig. Dit zijn de onderdelen die doorgaans moeilijker te wassen zijn, zoals bijvoorbeeld de wielen.

Rails en wiel geleiding

Stevig gelaste stalen rails, spoorweg-type, zwaar, robuust en veilig om de zwaarste voertuigen te bedienen. De rails zijn uitgerust met anti-ontsporing en anti-kantel apparaten, om de veiligheid tijdens werking te garanderen.

Extra opties:

  • Zij- en bovenkant spatschermen
  • Hogedruk pompen
  • Doseerpompen
  • Hoge snelheid KIT