Image

lfo

De volgende bushalteImage
Image

lfo

De volgende bushalte

De LFO wasstraat voor het wassen van bussen en trams is de absolute oplossing van Ceccato voor het reinigen en de zorg van deze voertuigen.

Ideaal voor transport bedrijven en het openbaar vervoer, de LFO is eenvoudig in gebruik en onderhoud in een functionele en duurzame context. Met de LFO is zowel het schoonmaken als uw bedrijf altijd in beweging!

Betrouwbaarheid

Een succesvol product.

Zoals blijkt uit het grote aantal geïnstalleerde units, biedt de LFO een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding tegen de laagste operationele kosten ooit.

Intelligent

Hoogwaardige technologie met een groene benadering.

Softwarematige intelligentie voor veilig beheer van niet-standaard profielen, spiegels, of andere uitwendige componenten van de voertuigen. Daarnaast biedt de LTO de optie voor het gebruik van gerecycleerd water voor meer energiebesparing en een verminderde belasting van het milieu.

Verhoogde productiviteit

Een onvermoeide werker

Met een continue cyclus - tot 60 voertuigen per uur, meer dan 400 bussen per dag om uw wagenpark spic-en-span te houden voor de grootst mogelijke voldoening en het hoogste comfort van uw passagiers.

Structuur:

LFO is een stationaire eenheid, met een frame vervaardigd uit zes verzinkte kolommen verankerd aan de vloer. De kolommen zijn zowel in lengterichting als dwars over de rails met elkaar verbonden door holle dwarsliggers waaraan alle elektrische en pneumatische aansluitingen lopen. Alle metalen onderdelen van het frame en de hydraulische componenten zijn behandeld en beschermd tegen corrosie en roest; poeder coating van het verzonken chassis is verkrijgbaar als optie. De diverse LFO units zijn flexibel te verkrijgen en zal voldoen aan elke was wens; Alle units kunnen worden voorzien van gerecycled water.

Standaard opties

Wiel geleiders

Voorwas boog

Middel druk wasboog

Wax boog

Onderstel wassen

Droog boog

Spat schermen

Versies:

Er zijn 4 verschillende basis versies van de elektromechanische gecontroleerde was systeem met 4, 5, 6 of 7 borstels. De was hoogte van de standaard machine is 4,5 meter. Alle uitvoeringen zijn ook geschikt voor voertuigen tot 3,5 meter hoogte. De modellen met 4 en 6 borstels kunnen worden geleverd met gesloten frame (bovenste dwarsbalken zijn dan verbonden met de verticale frame kolommen) als in een open versie. Deze laatste is geschikt voor met trams met stroomafnemer op het dak.