hydrus-tech-b-home

HERCULES

flexibiliteit in een tunnel.

  • Overzicht
  • afmetingen
  • wassen

ENTREE sectie

ENTREE sectie

Ingangsboog met voertuig positionering en verkeerslichten op beide verticale kolommen. De voertuig trekker is speciaal ontworpen voor een hoge betrouwbaarheid en veiligheid. Middels een snelheids contact wordt vermeden dat de velgen van het voertuig contact maken met de wanden van de transportband. Dankzij de open bovenzijde van de trekkende ketting geleiding, is het mogelijk met de grootst mogelijke veiligheid te wassen, dit geldt zelfs voor verlaagde sportwagens. De transportband snelheid is instelbaar, en hangt af van de vereiste doorvoercapaciteit van de transporteur. Deze bevat modules met verschillende lengtes: 3 meter, 1,5 meter en 0,75 meter.

PRE-TREATMENT sectie

Voordat het hoofdprogramma begint, wordt een voorwas uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat modder en ander vuil wat op het voertuig zit direct door de borstels verwijderd wordt, omdat deze de lak kunnen beschadigen.

Voor-was boog:

  • Volgen van de contouren
  • Vast contour

Hoge druk reinigingsboog:

  • Volgen van de contouren
  • Vast contour

OPTIONELE WAS GROEPEN

Deze sectie bevat een aantal borstel en droog groepen, en product applicatie systemen die het wasproces compleet en beter maken.

Wielen wasser
Korte zijde borstels
Inclusief 2 verticale half-hoge borstels, die ieder door een 0.75kW motor aangedreven worden, en zitten bevestigd op de armen zodat ze de zijkant van het voertuig optimaal kunnen volgen en reinigen.
Vaste of contour volgende voorwas boog.
Contour volgend onder hoge druk
Zij was of extra vaste boven boog.
Extra bovenkant droger
Gekleurd schuim
Onderstel wasser
twee water pijpen met mondstukken zitten geïntegreerd in de bodem van het apparaat en worden doot een hoge capacieits waterpomp voorzien van hogedruk water.

5-BORSTELS WASGROEP

Dit is de belangrijkste groep in het wasproces.
Verschillende borstel systemen zijn beschikbaar om de waseenheid zo te configureren zodat deze aan de specifieke vereisten van de locatie voldoet en aan de vereiste/verwachte doorvoercapaciteit per uur.

Vaste boven borstel
Vaste 4-borstel groep (Hercules Standaard versie)
4 borstel groepen zijn beschikbaar in de volgende configuraties (Hercules High Capacity versie)
Een paar overbreng borstels
1 pair overbreng borstels + 2 onafhankelijke overbreng borstels
4 onafhankelijke overbreng borstels

DROOG Sectie

Verschillende droog groepen zijn beschikbaar, om de wasunit aan de verschillende klantbehoefte te laten voldoen. Het geluidsprobleem is grondig bestudeerd tijdens de ontwikkelingsfase. Een aantal zeer effectieve technische oplossingen zijn doorgevoerd om het geluid te verminderen, en tegelijkertijd goede ddroogresultaten te garanderen

Standaard droog unit
De groep bevat 2 vaste zijdrogers, ieder 7,5 kW, en 1 contour volgende bovenkant droger
een extra bovendroger is beschikbaar als optie

Extra topdroger
de groep bestaat uit twee droog ventilatoren gemonteerd op de contour volgende top nozzle en wordt normaal gebruikt om standaard wastunnels mee uit te rusten. Het bovenste mondstuk is beweegbaar zodat deze de achterzijde van het voertuig kan volgen en optimaal kan drogen
twee hoge capaciteits fans, ieder 11 kW
het mondstuk heeft een vermogen van 7,5 kW
een extra voertuig volgende top droger is beschikbaar als optie
Een verlichte boog
Wax toepassingsboog
Super wax toeppassingsboog
Een gordijn tussen de was en droog sectie

UITGANG Sectie

Het voertuig wordt door de transportketting uit de tunnel geduwd en gaat door een laatste boog met hetzelfde ontwerp als degene die geïnstalleerd is aan de ingang van de tunnel. Het groene lampje van het stoplicht systeem, geplaatst op enige afstand van de afrit van de tunnel, schakelt wanneer het voertuig wordt vrijgegeven van de trekkende ketting en vervolgens kan veilig weg worden gereden.