PEGASUS TECH

Een doordachte evolutie voor geautomatiseerde wasstraten 

  • OVERZICHT
  • AFMETINGEN
  • Wassen
  • Blinken
  • Drogen
  • Specificaties

De Interface

Intuïtief en efficiënt.

Via de interface kunnen de vele configuratie en programmeer instellingen van de Phoenix Tech beheerd worden. Simpele commando's met een logisch opgebouwde programmeer software maken dit een gebruikersvriendelijk, intelligent en makkelijk te gebruiken was systeem

Activeren van het systeem (Optioneel)

Service aan je vinger toppen..

Het bedieningspaneel is zeer gebruikersvriendelijk en simpel te gebruiken.
Programmeerbare Chip Cards of sleutels zijn opties die toegepast kunnen worden om terugkerende klanten te trekken.

E-Won (Optional)

Op afstand te bedienen

Een apparaat dat via GPS of ADSL verbonden is geeft gebruikers de mogelijkheid om het systeem te monitoren, data te exporteren voor promotie of verkoopdoeleinden, en om de winstgevendheid te controleren.

Compacte hoge druk pomp rek

Absolute toegevoegde waarde.

De componenten die alle pomp functies verzorgen zijn gegroepeerd op een vaste plek, om zodoende efficiënt om te gaan met ruimte.
Dit resulteert in kortere installatie tijden en minder tijd om het gebied opnieuw in te richten.

Super snelle installatie

Een permanente toegevoegde waarde.

Om installatietijden te versnellen en om een onmiddellijke ingebruikname te garanderen, is iedere module en ieder component geassembleerd en uitgebreid getest voordat het de fabriek heeft verlaten.

EPD® (Environmental Product Declaration)

EPD is een internationale certificering, gereguleerd door ISO richtlijnen, met als doel om een inzicht te geven op de invloed op het milieu door een bepaalde organisatie. De gehele Hydrus levensduur is met dit doel geanalyseerd door dit bureau, en heeft als allereerste in de auto was sector deze certificering verworven. Dit is een absolute beloning voor het hele bedrijf Ceccato, die zijn uiterste best doen om energie te besparen en een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.