PEGASUS

Black edition

  • Overzicht

PEGASUS TECH

IN MAT ZWART

PREMIUM AND AIR PLUS AANBEVOLEN VOOR:

500 tot 1.500 wasbeurten/ maand

Pegasus Tech, de toekomst van de wasstraat, is nu verkrijgbaar in mat zwart met frontale deuren gewikkeld in fiber koolstof en Ceccato rode stickers die de historische kleur van Ceccato uit de jaren '50 kenmerkt.

NOT JUST BLACK

AFGEWERKT IN CARBON

Intelligent wassen

Meer wanneer je nodig hebt.

Het oppervlak van een voertuig is niet perfect uniform. Sommige gebieden hebben meer kracht nodig, voor anderen is een zachte aanraking voldoende. Het computersysteem dat het profiel van het voertuig opspoort en in combinatie met de mate van aanpasbaarheid die de besturingssoftware biedt, kunt u meer rollovers programmeren op onderdelen van de voertuigen die de meest hardnekkige vlekken of vuil bevatten, of op moeilijker te drogen plaatsen. Dit betekent dat je veel aandacht voor detail krijgt en een hoge mate van systeemcontrole.

Verhoogde optimalisatie

Intelligent instellen.

De productiviteit en efficiëntie van een systeem zijn evenredig met het aanpassen van de was fasen / timing, en om verschillende functies te combineren (horizontale borstel + wiel wassen + schuim + zijdelingse hogedruk). Pegasus Tech is - en we kunnen dit garanderen - het meest efficiënte systeem in de Car Wash markt. Dit resulteert in een groter aantal handelingen met meer dan dertig configuraties met de minste passages.

De interface

Intuitief en efficient

De interface van de Pegasus Tech brengt vele configuraties en programmeer cycli mogelijkheden voor de gebruiker. Eenvoudige commando's in combinatie met intuïtieve programmeer software leiden tot dit "intelligente", makkelijk te gebruiken was systeem, waardoor de vele mogelijkheden gemakkelijk toegankelijk zijn.

class-header-css3
class-header-semantics
class-header-offline
class-header-css3
class-header-semantics
class-header-offline
class-header-css3
class-header-semantics

Wheel Master

Veel kracht en een lichte aanraking

Wheel Master is het systeem dat ontworpen is voor het wassen van de autobanden, zowel de zijkant als onderkant. Uitgerust met een paar hoge druk mondstukken, in een ideale balans van druk en delicate aanraking, biedt "Wheel Master" een extreem mate van schoonheid door zelfs de moeilijkste plaatsen te bereiken. Volledig gebouwd uit roestvrij staal, kan het gebruikt worden in verschillende standen: zeep & sproeien, alleen borstelen, alleen een hoge druk, of een combinatie van alle genoemde. Bovendien staat Wheel Master garant voor een grondige wasbeurt omdat voor specifieke producten de mogelijkheid bestaat om handmatig een langere periode in te stellen om schoon te spuiten.

RoboWash (Ceccato Trademark)

Robo Wash is een roterende sproeier, gelegen aan de zijkant van de wielen wasser, en maakt het mogelijk om een volledige spoeling van de onderzijde van het voertuig en de wielkasten.

Standaard uitvoering:

- Frame, samengesteld uit thermisch verzinkt staal en voorzien van een poedercoating voor optimale bescherming.

- Spatschermen in metalen uitvoering.

- Geleiderails voor een optimale centrering van het voertuig.

- Energietoevoersysteem, uitgevoerd met energieketting.

- Rijsysteem bestaande uit een dubbele aandrijving met direct gekoppelde motor met vertragingsbak, meeloopwielen, galvaniseerde rijrails (9 meter), afslagen en beveiliging. De rijsnelheid is variabel en instelbaar. De motoren starten met een gereduceerd vermogen (soft aanlopen) zodat er geen schokken optreden.

- Hoge druk voorwas systeem voor de zijkanten, 5+5 nozzles, bovenkant middels een contourvolgend systeem inclusief 2x 7,5 kW pomp.

- Hoge druk systeem "Wheelmaster" bestaande uit een hoge druk voorwas systeem welk zich specifiek richt op de wielen, wielkuipen, en dorpels van het voertuig. Dit systeem maakt gebruik van de 7.5kw pomp van het hogedruk voorwassysteem.

- Dakborstelsysteem bestaande uit borstelas met beharingsegmenten en hefsysteem met riemaandrijving voor een snelle, soepele en veilige beweging. Borstelaandrijving met motor en vertragingsbak. De dakborstel is volledig contourvolgend en frequentie gestuurd en functioneert conform het gepatenteerde Vector Plus systeem dat een zeer soepele besturing van de borstel mogelijk maakt zonder schokken en voortdurend stoppen van de rijbeweging.

- Twee zijborstelunits, eveneens contourvolgend, ieder bestaande uit een borstelas met borstelsegmenten, motor en vertragingsbak. De verticale positie van de borstel varieert en stelt zich in op de vorm van de auto. Tevens werken de borstels overlappend aan voor- en achterzijde van de auto. Ook deze borstels worden via een PLC gecontroleerd voor de borstelbeweging en de druk. Het spatwater blijft binnen de machine door de bijgeleverde zijschermen.

- Twee wielborstelsystemen voor het reinigen van de velgen. De wielborstelset is aan weerszijde in de zijframes gemonteerd en wordt pneumatisch bij activering naar de velg bewogen. De borstels zijn rond met stijve beharing en worden aangedreven via een motor met vertragingsbak met twee draairichtingen. De positionering op de velg wordt gescand via fotocellen. Tijdens het wielwassen wordt water met chemie opgespoten. Voorafgaand aan het borstelen wordt eerst chemie opgebracht, vervolgens met hoge druk voorgewassen voor een zeer schoon resultaat.

- Droogsysteem bestaande uit een contourvolgende topdroger, frequentie gestuurd, met twee 3 kW ventilatoren met hoge capaciteit en twee 4 kW ventilatoren voor de zijdroging rondom het droogsysteem. De besturing van de dakdroger geschiedt via fotocellen die de blaasmond op een constante afstand van het voertuigoppervlak houden. Uitgevoerd met TSD (Turbo Side Dryer).

- Foamsysteem om het voertuig vooraf voorzien van water met schuimshampoo. Het schuimsysteem functioneert rondom.

- Shampoosysteem om tijdens de borstelwassing een water met shampoo mengsel op te brengen

- Waxsysteem. Dit bestaat uit een set extra sproeipijpen via welke een conserverende wax op de auto wordt aangebracht na de spoelgang. De wax wordt geconcentreerd via een injectiepomp, geïnjecteerd in water, en over de auto gesproeid.

- Polishwaxsysteem Na het wassen en wordt een polishwax opgebracht die vervolgens door de borstels wordt ingewreven voor een glanzend en langdurig resultaat.

- Chemicaliënsysteem. Voor alle middelen worden injectiepompen gemonteerd. Deze pompen zijn instelbaar qua opbrengst en injecteren vanuit cans in de machine met geconcentreerde middelen in het te distribueren water.

- Waterdistributiesysteem voor wassen en spoelen, compleet met alle benodigde kleppen en sproeikoppen, verbonden met het injectiesysteem voor chemicaliën.

- Watertank van 500 ltr met een 1,5 kW wateropvoerpomp.

- Diagnose- en programmeersysteem UniOp. Via deze elektronische unit kan men in de programma's wijzigingen aanbrengen ten aanzien van de parameters en de programma's zelf wijzigen. Tevens is hier een zelfdiagnosesysteem ondergebracht en kunt u wijzigingen aanbrengen in afstelwaarden.

- Startsysteem. De machine start automatisch na het indrukken van het gewenste programma. Het voertuig wordt dan volautomatisch gewassen en eventueel gedroogd.

- Schakelkast. Trillingsvrij ondergebracht in het machineframe met daarin alle schakelapparatuur voor het automatisch functioneren van de machine. Ook vindt u hier alle thermische relais voor bescherming van de motoren. De schakelkast is aan de voorzijde van de machine toegankelijk via een afsluitbare deur.

- Positielicht. De auto wordt naar de juiste positie geleid door de geleiderails op de wasvloer en door een positielicht voorop de machine.

- Led "Lichtkrant" op de bovenkant van de machine. Op deze lichtkrant wordt de voortgang van het wasproces aangegeven, maar kan tevens gebruikt worden om welkoms boodschappen, acties en dergelijke zaken te communiceren.